Speciale acties bij open avond Badmintonvereniging De Shuttle

  Nieuws
Tijdens de open avond kunnen bezoekers gratis onder begeleiding van gediplomeerde trainers met badminton kennismaken. (Foto: Badmintonvereniging De Shuttle)
Tijdens de open avond kunnen bezoekers gratis onder begeleiding van gediplomeerde trainers met badminton kennismaken. (Foto: Badmintonvereniging De Shuttle) (rodi.nl)

WORMER - Na de vakantieperiode kijkt iedereen die wil gaan sporten, afvallen of zijn sociale kring wil uitbreiden om zich heen om daar mogelijkheden voor te zoeken. Badminton is een betaalbare, laagdrempelige sport die mensen bij Badmintonvereniging De Shuttle zowel recreatief als op competitieniveau kunnen doen. De vereniging houdt dinsdagavond 18 september een open avond in sporthal Wormer. Iedereen die met de club kennis wil maken is welkom om te komen kijken of zelf mee te spelen. De Shuttle heeft bovendien mooie, speciale aanbiedingen...
Tijdens de open avond kunnen bezoekers gratis onder begeleiding van gediplomeerde trainers met badminton kennismaken. Er zijn demonstraties en deelnemers gaan allerlei speltechnieken oefenen. De activiteiten starten om 18.30 uur met de jeugd. Vanaf 20.00 uur is het voor achttien jaar en ouder.

Gratis racket

Nieuwe leden die zich na de open avond aanmelden krijgen een gratis badmintonracket en hoeven geen inschrijfgeld te betalen. De voorwaarden zijn op de website te vinden: www.deshuttlebadminton.nl.
Badmintonvereniging De Shuttle in Wormer is een vereniging met ongeveer 120 leden, waarvan rond de 50 jeugdleden. De club neemt met acht seniorenteams deel aan de bondscompetitie en met vier jeugdteams aan de regiocompetitie. Er zijn twaalf speelvelden, gratis training en mensen kunnen twee avonden per week spelen. In 2016 is een jeugdteam van De Shuttle Nederlands kampioen geworden en in 2018 zijn zij als derde van Nederland geëindigd. Naast de sport biedt de feestcommissie nog wat extra's, door regelmatig activiteiten te organiseren.
Badmintonvereniging De Shuttle speelt op Spatterstraat 21, in de sporthal van Wormer. Meer informatie op de website of via tel.: 075-6421892.

Meer berichten