'Spaans, jong en veelbelovend' - Kerk van Jisp opent concertseizoen

  Nieuws
Trio Rodin. (Foto: Concerten bij Kaarslicht)
Trio Rodin. (Foto: Concerten bij Kaarslicht) (rodi.nl)

JISP - Trio Rodin speelt zaterdag 29 september in de kerk van Jisp en opent daarmee het nieuwe concertseizoen. Trio Rodin is volgens de concertorganisatie een van de meest veelbelovende internationale pianotrio's van dit moment.


"Deze jonge Spaanse musici zijn zeer getalenteerd en wonnen al vele prijzen op verschillende internationale concoursen. Op hun cello, viool en piano brengen zij een verrassend programma naar Jisp, getiteld 'Liefde en dood', met muziek van zowel Haydn en Sjostakovitsj. Ook het geliefde werk, Pianotrio n°1 opus 49 uit 1837 van Mendelssohn, komt aan bod. Dit meesterwerk behoort tot de top vijftien van meest populaire werken in de kamermuziek", aldus de concertorganisatie. Op www.concertjisp.nl/trio-rodin staat een video van een de concerten van Trio Rodin.

De deuren openen om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 18 euro per optreden. Bezoekers kunnen ook kiezen voor een abonnement voor de gehele concertreeks. Dan betalen zij 15 euro per concert. Consumpties zijn inbegrepen. Kaarten zijn te reserveren via reserveren@concertjisp.nl of op via Schelte Hodel, tel.: 06-1289 5024. Een kaart aan de deur kopen kan ook. De kerk van Jisp bevindt zich op Dorpsstraat 46 in Jisp. Meer informatie is te vinden op de website: www.concertjisp.nl of de Facebook-pagina Concertjisp.

Meer berichten