Mart van der Vlekkert beste bouler Oostknollendam

  Nieuws
KnolBoules-winnaar Mart van der Vlekkert met de wisselbeker, geflankeerd door Marcel Bults (links) en Robert Jan Krijgsman. (Foto: Bart van der Laan)
KnolBoules-winnaar Mart van der Vlekkert met de wisselbeker, geflankeerd door Marcel Bults (links) en Robert Jan Krijgsman. (Foto: Bart van der Laan) (rodi.nl)

OOSTKNOLLENDAM - Hij was amper een paar weken lid. Maar tijdens het clubkampioenschap 2018 sloeg hij onmiddelllijk toe. Mart van der Vlekkert toonde zich afgelopen vrijdagavond de beste speler van KnolBoules. Van de twintig deelnemers (jeu-de-boule is razend populair in het dorp) behaalde hij na drie rondes de hoogste score, nipt gevolgd door Marcel Bults (tweede) en Roberj Jan Krijgsman (derde).

door Bart van der Laan

Van der Vlekkert neemt hiermee niet alleen de wisselbeker maar ook de prestigieuze titel ''beste bouler van Oostknollendam'' over van Frank Kristians. Die won de beker in 2016, eerder ook in 2013. Vorig jaar werd het kampioenschap niet gehouden, vanwege het slechte weer. Ook enige oud-kampioenen deden weer mee. Annie Stam (2014), maar ook Jaap Leegwater (2012) en Klaas Klompmaker (2015).

Meer berichten