Reünie Pappa's en mamma's project bij Scwo

  Nieuws
Tafel met hapjes uit verschillende landen.(Foto: Scwo)
Tafel met hapjes uit verschillende landen.(Foto: Scwo) (rodi.nl)

WORMER - 'Het pappa's en mamma's project' is een onderdeel van Stichting de Vrolijkheid dat begon in 2012. Het project heeft tot doel gezinnen uit asielzoekerscentra in contact te brengen met Nederlandse gezinnen uit Wormerland en omstreken. Karlijn en Imme hebben ook deelgenomen aan dit project. Na vijf jaar leek het hen leuk om een reünie te houden.
Zondag 14 oktober vond de reünie van het 'Pappa’s en mamma's project' plaats bij Sociaal Cultureel Centrum Wormerland. Karlijn (17) en Imme (17) hebben deze middag georganiseerd waarbij het 'samen zijn' centraal stond. Jongerenwerkster Yessy Zijlmans: "Iedereen nam wat te eten mee en dit werd gezamenlijk genuttigd. Heerlijke hapjes uit verschillende landen stonden op tafel. Tijdens de middag waren er verschillende activiteiten, zoals het beschilderen van serviesgoed met glasverf. Ook werd er een gezellige quiz gehouden. Kortom, het was een gezellig en leuk samen zijn!"
Jongerenwerk Scwo heeft Imme en Karlijn hierbij ondersteund en begeleid. Het jongerenwerk van Scwo stimuleert jongeren uit de gemeente Wormerland om maatschappelijke ideeën en/of activiteiten te organiseren. De reünie van het Pappa's en mamma's project is daar een voorbeeld van. Ben jij onder 21 jaar en wil jij ook een eigen activiteit organiseren? Neem dan contact op met Yessy Zijlmans, jongerenwerkster bij Scwo. Let op: je kan maar liefst 1000 euro krijgen om jou idee waar te maken! Tel.: 06-49486519 of stuur een e-mail naar: yessy.zijlmans@scwo.nl of scwo@scwo.nl.

Meer berichten