De Kaasfabriek ook in november en december boordevol voorstellingen

  Nieuws

WORMER - Bij Theater De Kaasfabriek zijn de eerste voorstellingen van het seizoen alweer achter de rug. Het Wormerse theater richt zich nu op de november- en decembervoorstellingen. Daarin is een ruime keuze in diverse genres.

Vrijdag 2 november kunnen de gasten komen genieten van muziek, dans en zang van Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. De zee staat centraal in het programma 'Als ik de zee maar zie'.
Zaterdag 10 november brengt Debby Petter toneel. Het is een solovoorstelling waarin zij vertelt over haar man, die liegt. Zijn hele leven is een leugen.
Zaterdag 17 november is er cabaret met Kees van Amstel. In 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet' zwemt Kees niet. Hij staat langs de kant en kijkt hoe anderen hun hoofd volgens zijn therapeut boven water houden. Deze voorstelling is al uitverkocht.

December

De decembermaand start zaterdag 1 december met de cabaretvoorstelling 'Funda stelt zich aan' van de Wormerse Funda Müjde. Een korte vooruitblik: 'Ga je mee met Funda naar de Arena? In deze arena doet iedereen mee aan de leedcompetitie. Funda is daar topscorer!'
Zaterdag 8 december klinkt bij De Kaasfabriek muziek van Marcel de Groot uit zijn nieuwe programma 'Door'. Zondag 9 december kunnen kinderen plezier hebben bij de kindervoorstelling 'De kleine Walvis' van Potitco. Dat is het verhaal naar het gelijknamige prentenboek van het jaar 2017 van Benji Davies.
Daarmee is het nog niet klaar in december, want vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december speelt Wormerveerse Toneelgezelschappen in het theater.
Voor details over de voorstellingen en kaartverkoop kunnen belangstellenden op de website www.theaterdekaasfabriek.nl kijken. De Kaasfabriek bevindt zich op Dorpsstraat 206 in Wormer.

Meer berichten