'Als ik de zee maar zie' in Theater De Kaasfabriek

  Nieuws
V.l.n.r.: Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. (Foto: Jessica Heetebrij)
V.l.n.r.: Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. (Foto: Jessica Heetebrij) (rodi.nl)

WORMER - Op veelvuldig verzoek is het muziektheaterprogramma 'Als ik de zee maar zie' dit najaar in reprise gegaan. Vrijdag 2 november is de voorstelling opnieuw te zien en te horen in Theater De Kaasfabriek in Wormer. Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten brengen dit programma: een tweeluik van muziek, dans, zang, verhalen en gedichten. Centraal staat de aantrekkingskracht van de oneindig deinende zee.
In het eerste deel brengt danseres/zangeres Margriet Middel van onder andere Sweet Charity, My Fair Lady, The Wiz, Joseph, Chicago samen met saxofonist/pianist/verteller Victor Posch een combinatie van zang, dans, verhalen en sax. De rode draad is het verhaal over een oude visser en een danseres, over het verlangen naar het onbekende en het najagen van dromen.
In het tweede deel brengen zangeres Helen Botman, van onder andere La Luna en Vleugelvrouw, en zanger-liedjesschrijver Peter van Vleuten een vertelconcert waarin de zee het thema vormt. Dit optreden gaat over vocale verleidingen, omzwervingen en de koers naar huis. Met een getijdenstroom van tweestemmige zang omlijsten Botman en Van Vleuten de verhalen en gedichten die aanspoelen langs hun muzikale vloedlijn. Het tweeluik mondt uit in een gezamenlijke finale met dans, zang, gitaar en sax.
Het muziektheaterprogramma vindt vrijdag 2 november om 20.30 uur plaats bij Theater De Kaasfabriek, Wormer. Meer informatie en reserveren kan via: www.theaterdekaasfabriek.nl en/of www.alsikdezeemaarzie.nl. Theater De Kaasfabriek bevindt zich op Dorpsstraat 206 in Wormer.

Meer berichten