Open huis roeivereniging Zaankanaries

  Nieuws
Veiligheid op het water heeft bij Zaankanaries hoge prioriteit. Vandaar de fluorescerend gele shirts en riemen. (Foto: Zaankanaries)
Veiligheid op het water heeft bij Zaankanaries hoge prioriteit. Vandaar de fluorescerend gele shirts en riemen. (Foto: Zaankanaries) (rodi.nl)

WORMER - Stoomboot? Roeiboot! Iedereen kan zich nog voor de intocht van de goedheiligman van zijn of haar sportiefste kant laten zien. Ook de naderende donkere dagen lenen zich namelijk prima voor een roeitocht op de Zaan. Wie het wil proberen, kan zaterdag 3 november naar het open huis van roeivereniging Zaankanaries komen.
Tussen 12.00 en 14.00 uur staat een instructeur voor belangstellenden klaar. Zo kunnen mensen, na een korte uitleg, onder begeleiding direct een eindje op de Zaan roeien. Ook kunnen ze zich aanmelden voor twee gratis proeflessen om te ontdekken hoe leuk roeien kan zijn. Ook oud-roeiers zijn van harte welkom. Dan zetten de begeleiders van Zaankanaries op individuele basis de puntjes op de i.
Voor een complete workout kunnen mensen naar de sportschool gaan, maar ook in de roeiboot gebruiken ze hun hele lichaam. Ze krijgen frisse lucht en een prachtig uitzicht op de koop toe, kunnen ontspannen aan hun conditie werken, samen of alleen, op de Zaan of een van de andere wateren in de omgeving. Veiligheid op het water heeft bij Zaankanaries hoge prioriteit. Vandaar de fluorescerend gele shirts en riemen waarmee de roeiers goed zichtbaar zijn. "O, kom er eens kijken, zaterdag 3 november tussen 12.00 en 14.00 uur aan Veerdijk 28A in Wormer, naast Suzuki Marine-dealer", aldus de roeivereniging. Meer informatie is te vinden op de website www.zaankanaries.nl of door een e-mail te sturen naar: info@zaankanaries.nl.

Meer berichten