Groot kerstconcert `Christmas from the Heart` in Oostzijderkerk

  Nieuws
Zangeres Marescha van der Stelt speelt een grote rol in het kerstconcert. (Foto: aangeleverd)
Zangeres Marescha van der Stelt speelt een grote rol in het kerstconcert. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZAANDAM - In de Oostzijderkerk wordt 9 december een bijzonder kerstconcert gegeven - het heeft de romantische titel ‘Christmas from the Heart’. Het is een muzikale middag met van 14.00 en 17.00 uur verschillende optredens van onder andere Marescha van der Stelt - bij het grote publiek bekend als een van de finalisten van het populaire muziek programma Idols - en doedelzakvereniging Saendistrict Pipes en Drums uit Assendelft.


Organisator Nico Sibrandi: “Marescha is een prachtige verschijning en neemt met haar prachtige stem de luisteraars mee langs verschillende kerstliederen. Ook de koren ‘Hakuna Matata’ en ‘Rhythm of Live’ - onder leiding van Natalie Merfort - vertolken mooie liederen en waar het publiek zijn stem mag laten klinken. Ook het gastoptreden van zanger Ramon Beense gaat bij veel mensen in de smaak vallen. Ramon heeft een prachtige warme stem en de rust waarmee Ramon zingt komt tot zijn recht bij de mooie kerstnummers. Laat u meevoeren in de gezellige kerstsfeer, tijdens een middag om lang van na te genieten!”
Doedelzakvereniging Saendistrict Pipes en Drums uit Assendelft geeft ook een optreden. De groep bestaat uit 23 personen waarvan 14 op doedelzak spelen. Saendistrict Pipes en Drums heeft verschillende grote optredens gedaan waaronder een optreden in de Johan Cruijff Arena met Andre Rieu. De band draagt de schotse kilt met het ruitjespatroon en spelen de bekende nummers zoals ‘Amazing grace’ en ‘Schotland Brave’.
De Oostzijderkerk is gelegen aan Zuiddijk 1 in Zaandam. Kaarten kosten in de voorverkoop 22,50 en zijn alleen te verkrijgen bij Bruna in Zaandam (Gedampte Gracht 47 en Damstraat 11). Kaarten zijn de middag zelf bij de kassa van de kerk te verkrijgen voor 25 euro per persoon. Kaarten kunnen ook telefonisch besteld worden via Nico Sibrandi: 020-7737325 en 06-48805246. Reserveren kan ook via: nicosiebrandi@hotmail.com.

Meer berichten