Toneelstuk Nu even niet / Nu even wel in Kaasfabriek

  Nieuws

WORMER - Wormerveerse Toneelgezelschappen (WTG) speelt dit najaar voor het eerst in het theater De Kaasfabriek in Wormer. Zij spelen vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december het toneelstuk 'Nu even niet / Nu even wel'.
Theater De Kaasfabriek is volgens WTG een knus, intiem theater waar na afloop gezellig kan worden nagepraat in Café Groos. Het toneelstuk 'Nu even niet / Nu even wel' is van de bekende schrijfster Maria Goos. Zij schreef onder andere de tv-serie Oud geld en toneelstukken als Familie en Cloaca.
De cast van 'Nu even niet / Nu even wel' bestaat uit Martijn Ottenhoff, Jeanot Zandvliet, George Holstein, Cees Coomans, Klaas Postma, Margaret Tromp, Gré Berkhout, Fleur Roozendaal en Esther Snuif. De regie is van Babette Mulder. Het toneelstuk is is viermaal te zien. Vrijdag 14 december is al uitverkocht, maar voor de andere data zijn (mogelijk) nog kaarten te verkrijgen: zaterdag 15 december om 15.00 en 20.15 uur en zondag 16 december om 15.00 uur. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn te reserveren door contact op te nemen met Margreet Koeman. Dit kan op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur. Margreet is te bereiken via tel.: 075-6210514. Meer informatie is te vinden op: www.wtg.punt.nl. Daar is ook een link naar de Facebook-pagina te vinden.
Theater De Kaasfabriek bevindt zich op Dorpsstraat 206 in Wormer. Meer informatie over De Kaasfabriek, het theatermenu en meer is te vinden op: www.theaterdekaasfabriek.nl.

Meer berichten