Kerstliedjesavond in de Jisperkerk

  Nieuws
Voor de pauze gaan het koor Zang en Vriendschap en het Accordeonensemble variamuziek laten horen die bij Kerstmis past. (Foto: Jisperkerk)
Voor de pauze gaan het koor Zang en Vriendschap en het Accordeonensemble variamuziek laten horen die bij Kerstmis past. (Foto: Jisperkerk) (rodi.nl)

JISP - In de Jisperkerk vindt vrijdag 14 december een avond vol zang en instrumentale kerstmuziek plaats. Het wordt een kerstsfeeravond, waarin het samen kerstliedjes zingen centraal staat.

Voor de pauze gaan het koor Zang en Vriendschap en het Accordeonensemble variamuziek laten horen die bij Kerstmis past. In de pauze zijn er bij kerst passende dranken en lekkernijen en erna is de avond geheel aan samenzang gewijd. Oftewel: vertrouwde kerstliederen zingen met zijn allen, misschien met wat nostalgie, maar in elk geval met veel enthousiasme. Samen er een gezellige avond van maken, daar gaat het om.
Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegang bedraagt 2,50 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. De consumpties zijn gratis. Meer informatie is te vinden op: www.jisperkerk.nl.

Meer berichten