Theater De Kaasfabriek start nieuwe jaar met muziek, toneel en cabaret

  Nieuws
Theater De Kaasfabriek. (Foto: aangeleverd)
Theater De Kaasfabriek. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WORMER - Theater De Kaasfabriek start het nieuwe jaar met een gevarieerd programma. In de maanden januari en februari is er voor de theaterminnende Zaankanter en liefhebbers uit andere windstreken cabaret, toneel en muziek te zien en beleven. Het theater doet een greep uit de diverse voorstellingen.
Zo kunnen bezoekers zaterdag 19 januari van 20.30 tot 22.00 uur lachen met cabaretière Christel de Laat, die haar interactieve show 'Zijn daar nog vragen over?' op de Wormerse planken brengt. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting bijvoorbeeld drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Kaartjes kosten 16 euro en de show duurt 90 minuten. Meer informatie: www.christeldelaat.nl.
Zaterdag 2 februari van 20.30 tot 21.30 uur is er toneel met Het Gezelschap. Danseres, choreografe, artistiek leidster van de dansonderneming Nanska van de Laar, musicalacteur Harrie Gort en regisseur Irma Sijs spelen Medea. Dit stuk betreft een tragedie van de Griekse tragediedichter Euripides. Het werk werd voor het eerst opgevoerd in 431 voor Christus. Nu is het in Wormer in een modern jasje te zien. Kaartjes kosten 12,50 euro en het toneelstuk duurt 60 minuten.
Een kleine week later, vrijdag 8 februari van 20.30 tot 22.00, klinkt muziek met Chansons van schoonheid en troost. Dit is een programma van zangeres Britta Maria, zanger/pianist Maurits Fondse en mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo. In de huidige tijd, waarin veel schoonheid het onderspit moet delven, zoeken mensen uit alle uithoeken van de wereld troost, waaronder in muziek. Britta Maria, Maurits Fondse en Hermine Deurloo bezingen het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere. Het is een voorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten. Kaartjes kosten 15 euro en de voorstelling duurt 90 minuten.
Zaterdag 16 februari van 20.00 tot 21.00 uur geeft de IJslandse zangeres-liedjesschrijfster Jonina Aradottir met Jonina goes Dutch een eenmalig concert in Theater De Kaasfabriek. Zij is geboren en opgegroeid op het IJslandse platteland. Momenteel werkt de muzikante hard aan een internationale doorbraak en ze treedt veel op in de Scandinavische landen. Zij houdt ervan om het verhaal achter haar liedjes te vertellen en brengt een stukje IJsland naar Wormer. Kaartjes kosten 16 euro en de voorstelling duurt 90 minuten.
Alle kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterdekaasfabriek.nl, waar ook meer informatie over de (andere) voorstellingen te vinden is. Het theater bevindt zich op Dorpsstraat 206 Wormer.

Meer berichten