Uitwaaien op tweede kerstdag

  Nieuws

WORMER - Heerlijk om tussen alle kerstmaaltijden door even lekker een frisse neus te halen en te genieten van al het moois dat het Wormer- en Jisperveld te bieden heeft. Iedereen is woendag 26 december om 13.30 uur welkom in de Poelboerderij voor een lekker stukje stol en een vaarexcursie met gids. Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.
De wandeling gaat traditiegetrouw langs de beheerboerderij van Natuurmonumenten, waar de koeien op stal staan. In het veld overwinteren in deze periode tienduizenden vogels. Smienten, wulpen, watersnippen, goudplevieren, kieviten, futen, meeuwen- en ganzensoorten. Maar ook de grote zilverreiger en blauwe kiekendief.
Reserveren bij bezoekerscentrum De Poelboerderij via tel.:075-6219100 of per mail via: bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. Kosten mét consumptie 12 euro, kinderen 3 euro. Leden Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland, Vogelbeschermingswacht Zaanstreek en Vrienden van bezoekerscentrum De Poelboerderij betalen 10 euro.
Meer informatie: www.bezoekerscentrumpoelboerderij.nl

Meer berichten