Vv Knollendam huldigt trouwe leden

  Nieuws
Aad Stam is zestig jaar lid van Vv Knollendam. Daarvoor kreeg hij op nieuwjaarsdag uit handen van voorzitter George Zwart de bijbehorende speld. (Foto: Bart van der Laan)
Aad Stam is zestig jaar lid van Vv Knollendam. Daarvoor kreeg hij op nieuwjaarsdag uit handen van voorzitter George Zwart de bijbehorende speld. (Foto: Bart van der Laan) (rodi.nl)

OOSTKNOLLENDAM - Voetbalvereniging Knollendam hield op de eerste dag van 2019 haar nieuwjaarsreceptie. Dat is een traditie bij de dorpsclub, zoals ook de wedstrijd ervoor tussen het huidige vlaggenschip en die van oud-eerste elftal-spelers. De jongeren wonnen nipt met 4-3.
Tijdens de drukbezochte receptie stond voorzitter George Zwart stil bij de leden die vorig jaar zijn overleden, Jaap Kleijn (oud-voorzitter) en Ronald Peeters, lid van verdienste bij de groen-gelen. Aad Stam (69), erelid en nog steeds actief in de maandagochtendploeg, kreeg de speld voor zestig jaar lidmaatschap. Frans Duimeijer en Frank van Geest ontvingen de speld voor 25 jaar trouwe dienst.

Meer berichten