Vierde 'bijecomst' Eco aan de Zaan

Nieuws

WORMERVEER - Eco aan de Zaan, een groep mensen die druk bezig is een ecodorp in de Zaanstreek te realiseren, verzorgt vrijdagavond 11 september weer een 'bijecomst'. De avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is of op de één of andere manier betrokken is of wil zijn bij het vormgeven van dit plan.
Op het programma staat een update over hoe ver het plan nu is en wat de komende stappen zijn. Daarnaast wordt de gloednieuwe vereniging Eco aan de Zaan gepresenteerd. En tenslotte gaan de aanwezigen met elkaar van afvalmateriaal een maquette maken van een ecodorp. Voor en na het maken van de maquettes gaat architecte Eva Staché het één en ander vertellen over wat mensen nog moeten weten over ecodorpen, duurzaam en ecologisch bouwen. Het zal toegespitst zijn op wat er tijdens het maken van de maquettes naar boven komt drijven.
De avond is vooral bedoeld om samen bezig te zijn met de plannen, het idee en om elkaar weer beter te leren kennen. De bijecomst vindt vrijdag 11 september plaats in de Knapzak, Noordeinde 18 in Wormerveer. Het begint om 20.00 uur en de inloop is om 19.30 uur. De entree is gratis. Wel wordt een donatie voor het gebruik van de ruimte op prijs gesteld. Aanmelden kan via info@ecoaandezaan.nl. Meer informatie is te vinden op www.ecoaandezaan.nl, www.facebook.com/groups/ecoaandezaan of te verkrijgen via info@ecoaandezaan.nl en tel.: 06-47635401.