Burcht omgetoverd tot Dam tot Dam Fanplein

Nieuws

ZAANDAM - De Burcht in Zaandam staat in het weekend van 19 en 20 september geheel in het teken van de Dam tot Dam evenementen. Ondernemers van de Dam en de Zuiddijk organiseren in samenwerking met Le Champion op het plein midden in het centrum een feest voor alle leeftijden. Tijdens de doorkomst van de lopers en wandelaars kan men genieten van foodtrucks en gezellige muziekoptredens.


Het Dam tot Dam Fanplein is de ideale locatie om deelnemers vlak voor de finish aan te moedigen. Het sportieve weekend wordt afgetrapt door de wandelaars van de Dam tot Dam Wandeltocht. In de avond passeren de lopers van de Damloop by night de Burcht en op zondag is het de beurt aan de deelnemers van de Dam tot Damloop. Tussendoor staan er diverse live optredens van Zaanse artiesten op het programma, zoals Shameless, Ground State en Shoreline. De foodtrucks zorgen voor lekker eten, ter plekke vers bereid.
Op het Dam tot Dam Fanplein is op zondagochtend ook de start van de Mini Dam tot Damloop met na afloop een spetterend kinderfeest met springkussens, de Athletics Arena en clown Japie. Er staat bovendien een groot videoscherm, waarop de hele dag de live tv-uitzending van RTV NH te volgen is.
Het Dam tot Dam Fanplein is het gehele weekend geopend en voor iedereen gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.damloop.nl.