Signeersessie Julian Moon, hoofdrolspeler 'Brugklas'

Algemeen
Julian Moon
Julian Moon (Foto: Susan Rozemeijer)

ASSENDELFT - Julian Moon, hoofdrolspeler van Brugklas - De tijd van mijn leven, signeert vrijdag 1 maart bij de Bruna in Assendelft Brugklas-fanboeken. De acteur is opgegroeid in Oostzaan.

Brugklas - De Tijd van mijn leven is een Nederlandse film van Raymond Grimbergen die donderdag 7 februari in première is gegaan. Het is een zelfstandig verhaal, gebaseerd op de televisieserie Brugklas.

Korte samenvatting van de film: Nola (Sterre van Woudenberg) is zwaar de pineut wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Is dit echter nog wel wat Nola wil?

Over Brugklas - De tijd van mijn leven is een fanboek gemaakt met alles wat fans over de film en cast willen weten. Onder andere: het maken van, achter de schermen, bloopers, een winactie en interviews met de cast. Eigenaar van Bruna Saendelft Marcel van der Snoek en zijn medewerkster Aranka Rem-Spijker zijn enthousiast over het fanboek. Marcel: "We verkopen het fanboek sinds een paar dagen. Julian Moon is opgegroeid in Oostzaan. De signeersessie wordt daarom ook een beetje een Zaans feestje." Aranka: "We verwachten een heleboel Brugklasfans. We hebben er zin in!"

Iedereen is vrijdag 1 maart van 15.00 tot 17:00 welkom bij Bruna Saendelft, Kaaikhof 9 in Assendelft. Er is gratis parkeergelegenheid. Bruna is vanaf station Krommenie-Assendelft binnen een kleine tien minuten lopend bereikbaar.