HR-Plaza: het antwoord op alle personele vragen en uitdagingen

Lezers-actie
Team HR-Plaza.
Team HR-Plaza. (Foto: aangeleverd)

WORMER - In de Zaanstreek is een unieke samenwerking gestart. Prachtig nieuws omdat alle midden- en kleinbedrijven, organisaties en particulieren in de Zaanstreek op één plek terecht kunnen. HR-Plaza is de vindplaats voor alle vragen op het gebied van Personeel, Organisatie en Veiligheid. Donderdag 11 april hebben ze om 16.00 uur een OPEN HUIS met hapje en drankje voor ondernemers en HR managers. Wees welkom!

Bedrijf in beeld dossier

Het idee voor deze unieke 'One-Stop-Shop' is ontstaan in Wormer, waar organisaties en zelfstandige ondernemers vanuit een bedrijfsverzamelgebouw hun werk uitvoeren. Zij constateerden veel fragmentatie in de HRM dienstverlening, het ontbreken van veiligheid en besloten hun krachten te bundelen, waardoor een uniek palet van diensten is ontstaan.

Iedereen kan bij HR Plaza terecht voor vragen en oplossingen op het gebied van: Werving en selectie, Veiligheid en beveiliging, Re-integratie en arbeidskundige diensten Loopbaanontwikkeling Arbeidsrecht Advies op het gebied van Personeel en OrganisatieTraining en Coaching.

Bekijk de gloednieuwe site op hr-plaza.nl of kom langs en ontdek een breed scala van expertise. "Uw vraag is voor ons uniek en bijzonder en HR-Plaza zal er alles aan doen om u te 'ontzorgen'. Uw primaire processen en producties staan (weer) centraal en tegelijkertijd geeft u vorm en inhoud aan goed en veilig werkgeverschap."

HR-Plaza bevindt zich op de Bruynvisweg 16 in Wormer. Aanmelden kan via info@hr-plaza.nl.