V.l.n.r. Herman de Graaff (secretaris Kledingbank Zaanstad), Bas Husslage (manager Zaanse Uitdaging), Ron Kistenmaker (matchgroep Uitdaging), Lonneke Kroon (manager Kledingbank), Erik van Nek (K. van Nek), Cor de Rover (KSC Int) en Lester Claassens (Schoen BV).
V.l.n.r. Herman de Graaff (secretaris Kledingbank Zaanstad), Bas Husslage (manager Zaanse Uitdaging), Ron Kistenmaker (matchgroep Uitdaging), Lonneke Kroon (manager Kledingbank), Erik van Nek (K. van Nek), Cor de Rover (KSC Int) en Lester Claassens (Schoen BV). (Foto: Fred Wolf)

Kledingbak gerepareerd via Zaanse Uitdaging

WORMERVEER - De Zaanse Uitdaging vroeg Kledingbank Zaanstad wat hun grootste probleem was. "De kapotte kledingbak voor ons pand in Wormerveer", zei manager Lonneke Kroon meteen. De Uitdaging zorgde via het bedrijvennetwerk voor een geslaagde match. "De kledingbak functioneert weer prima en ziet er uit als nieuw", aldus Bas Husslage, manager Zaanse Uitdaging.

De reparatie van de kapotte kledingbak was nodig, omdat de kleding eruit werd gestolen en omdat het door een mechanisch defect veel moeite kostte om de bak te legen. Het optrekken van samenwerkende bedrijven in de regio, tot Monnickendam aan toe, is volgens Husslage een schoolvoorbeeld van maatschappelijk betrokken ondernemen. Wat er allemaal nodig was? Transport van de kledingbank naar verschillende bedrijven en terug (onder andere Schoen BV). Laswerk (K. van Nek) voor een nieuwe klep, in plaats van een gordijntje, en een leeghaal-schuifdeur. Afstralen (KSC Int) van de oude verf. Poedercoaten (Kalfsvel Metaalcoating) van de nieuwe verf. Het resultaat mag er zijn, dankzij de netwerkende energie van matchgroep-lid Ron Kistenmaker (Multicraft).

Meer berichten