De Kroosduiker en Het Baken kampioen Schoolvoetbal Zaanstad-Midden!

Algemeen
De Kroosduiker en Het Baken zijn kampioen!
De Kroosduiker en Het Baken zijn kampioen! Foto: Aangeleverd

KOOG AAN DE ZAAN - De meiden van De Kroosduiker uit Westzaan en de jongens van Het Baken uit Zaandam mogen zich de trotse kampioenen van Zaanstad-Midden 2019 noemen. Op het terrein van KFC in Koog aan de Zaan moesten de meiden van De Kroosduiker het opnemen tegen Het Eiland, eindstand 1 - 0. De jongens van Het Baken gingen de strijd aan tegen De Lindenboom en wonnen deze wedstrijd met 2 - 0.

Tijdens de finalewedstrijden waren AZ-spelers Owen Wijndal (ex zvv Zaandijk-speler en inmiddels gedebuteerd in AZ1) en Rens van der Wacht (ex KFC-speler, nu Jong AZ) aanwezig. Beide voetballers zijn vanaf AZ o12 ingestroomd en voetballen al jaren samen bij AZ. Voormalig KFC-voorzitter Kees Maurice verzorgde samen met de AZ-spelers de prijsuitreiking

Door naar de finale

De winnaars gaan na de meivakantie, dinsdag 7 mei, door naar de finale regio Midden- en Noord Zaanstad, die gehouden wordt bij KFC. De winnaars van deze jongens- en meidenfinale gaan door naar de zogenaamde finale verzorgingsgebied. Bij winst volgt dan nog de districtsfinale en bij nog een overwinning de landelijke finale.

Alle uitslagen en foto's die gemaakt zijn tijdens de toernooidagen zijn te vinden op de website van Schoolvoetbaltoernooi Zaanstad-Midden, www.schoolvoetbalzaanstadmidden.jimdo.com.