Ongedierte bestrijden in bedrijven en bij particulieren

Partnerbijdrage
Allround Marine Service verzorgt onder andere het veilig lossen van scheepsladingen.
Allround Marine Service verzorgt onder andere het veilig lossen van scheepsladingen. (Foto: aangeleverd)

Mijn naam is Arjan Lentjes en ik ben eigenaar van AMS (Allround Marine Service). Wellicht hebt u mijn advertentie over ongediertebestrijding in deze krant al gezien. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte, zowel bedrijfsmatig als particulier.

Partnerbijdrage dossier

Aanpakken nieuwe projecten

Voor mijn werk begeef ik mij voornamelijk in de havens van Amsterdam en Rotterdam, waar ik schepen controleer en meet op eventueel nog aanwezig gas, zodat de lading (bijvoorbeeld maïs, tarwe en rijst) veilig gelost kan worden. Tijdens het lossen moet de atmosfeer in het ruim veilig zijn om te kunnen betreden. Daarnaast ben ik ijkmeester en controleur van overslag. Bij de overslag wordt de lading van een zeeschip overgeladen naar een binnenvaartschip. Hierbij wordt gelet op de juiste hoeveelheid van het product en moet de kwaliteit gewaarborgd blijven.

Buiten deze industriële tak, verzorgt AMS laag zuurstof-behandelingen (anoxie-behandelingen) in onder andere musea. Museumstukken die aangetast zijn door hout-aantastende insecten kunnen hiermee gered worden.

De afwisseling in mijn werk zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme nieuwe projecten aanpak. Door mijn jarenlange ervaring kom ik ook bij mensen thuis om hen van een vervelende ongedierteplaag (zoals muizen, mieren, wespen, bedwantsen en vlooien) af te helpen. In overleg met de klant wordt besproken op welke wijze de ongedierte-bestrijding zal plaatsvinden. Pas als de klant hiermee akkoord gaat, voert AMS de bestrijding uit, waarbij gelet wordt op hygiëne en veiligheid.

Klanttevredenheid staat bij AMS altijd bovenaan. Voor advies op maat kunt u mij bellen: tel. 0614014285.