Kom ook in beweging tijdens de Sport- en Speldag!
Kom ook in beweging tijdens de Sport- en Speldag! ((Foto: Emil de Jong))

Sport- en Speldag Winkelcentrum De Saen

ASSENDELFT - Winkelcentrum De Saen houdt zaterdag 6 juli een Sport- en Speldag voor kinderen van 12.00 tot 17.00 uur. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan dit evenement en verschillende soorten sporten proberen. Bij de kraam van de winkeliersvereniging kunnen de kinderen een activiteitenkaart ophalen. Bij deelname aan de verschillende sporten kunnen ze de kaart laten afvinken. Bij deelname aan minimaal vier sporten krijgen de kinderen een flesje water, vers fruit en een medaille.

De volgende verenigingen doen definitief mee aan dit evenement:

- Lycurgus met het onderdeel sprinten. Start in de officiële startblokken en een sprint met een afstand van circa veertig meter.

- Krav Maga Saenstreek. Krav Maga is een zelfverdedigingsmethode die ontstaan is in Israël. Ze geven een demonstratie.

- De Artistic Skating Academy focust zich op zowel recreatief kunstrolschaatsen als de wedstrijdsport. Kinderen kunnen kijken naar het rolschaatsen maar ook actief meedoen.

- Manege Mulder is aanwezig met twee pony's. Kinderen kunnen kennismaken met het paardrijden.

- Badmintonvereniging Swish komt met de kinderen badmintonnen.

- Judovereniging Cees Hoebeke zal actief met de kinderen bezig zijn op de judomat.

De organisatie is nog op zoek naar meer verenigingen die mee willen doen. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@lotusevents.nl of te bellen naar Dorine Kat-Stronck van Lotus Events (075-7720039). Ook verenigingen die sporten aanbieden voor volwassenen, zoals schaken/dammen, jeu de boules, wandelen, tennis en kanovaren, zijn van harte welkom. Bij het evenemententerrein en het plein van het winkelcentrum is vaarwater aanwezig voor de watersporten.

Meer berichten