De musicalklas 7-9 jaar in de voorstelling Pluk en Aagje van Theater MUS eerder dit jaar.
De musicalklas 7-9 jaar in de voorstelling Pluk en Aagje van Theater MUS eerder dit jaar. ((Foto: aangeleverd))

Musicalpresentaties Theater MUS bij FluXus

ZAANDAM - Alle musicalklassen van Jeugtheaterschool Theater MUS spelen komende weekenden hun voorstellingen bij FluXus. Kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar staan in verschillende producties die leuk zijn voor het hele gezin. De musicalklassen 7-9 jaar spelen Hans&Griet.

Hans en Griet zitten stiekem in het bos te snoepen. Thuis mogen ze dat niet van hun ouders, want snoepen is echt heel ongezond. Thuis krijgen ze alleen maar vieze droge crackers. Als er een aardig oud vrouwtje in het bos blijkt te wonen die een kast vol snoep heeft, kunnen Hans en Griet niet wachten daar naar binnen te gaan. Ondanks dat de boswachters en de dieren ze nog zo gewaarschuwd hebben. Zondag 23 juni om 11.00 en 13.30 uur, zondag 30 juni om 11.00 uur en 15.00 uur.

De musicalklassen 10-12 jaar spelen Rijk&Gelukkig? De familie Pecunia Van PingPing is rijk geworden door hun eeuwenoude onderbroeken fabriek. Ze zwemmen in het geld. Zo lang er geld is, is er macht en dat is wat telt, volgens moeder. Iedereen moet en zal in dit familiebedrijf gaan werken. Maar is de rest van het gezin het daar mee eens? Als vader liever een vrouw wil zijn, dochter plotseling Gothic wordt en zoonlief foute vrienden heeft is de chaos compleet. Zondag 23 juni om 16.00 uur en 19.00 uur, zondag 30 juni om 19.00 uur

De musicalklassen 12-16 jaar spelen WEES. Dit verhaal gaat over het bekende weesmeisje dat bij toeval gezien wordt en het hart van een rijke miljonairsdame steelt. Een ontroerende musical met een meeslepend verhaal en liedjes die iedereen kan meezingen. Deze voorstelling is te zien op het JongerenTheaterFestivall in het Zaantheater op 22 juni.

Alle voorstellingen zijn te zien bij Fluxus, Westzijde 148, Zaandam. Toegang is €1,- en voor Fluxuspashouders gratis. Kaarten zijn voorafgaand aan de voorstelling verkrijgbaar aan de deur.

Meer info: www.theatermus.nl

Meer berichten