De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren.
De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. ((Foto: aangeleverd))

Pokertoernooi

WORMER - In Het Wapen van Wormer kunnen liefhebbers zondag 16 juni aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van zestien jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo'n zeventig toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer vijf uurtjes. Het toernooi van zondag 16 juni wordt gehouden in Het Wapen van Wormer. Gemiddeld doen er zo'n 110 personen mee. Belangstellenden kunnen zich voor 12,95 euro inschrijven via de toernooipagina op de website. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen.

Meer berichten