Freek hypotheek toernooi bij WSV'30

Algemeen
Dit jaar doen twee teams mee aan het tournooi.
Dit jaar doen twee teams mee aan het tournooi. aangeleverd

WORMERVEER - Ook dit jaar verzorgt WSV'30 weer het Freek Hypotheek toernooi van 22 tot en met 25 augustus en dit jaar voor eerste met tweede teams.

Een lange traditie wordt hiermee voortgezet en WSV'30 is verheugd dat ze wederom een aantrekkelijk toernooi hebben kunnen neerzetten voor hun eerste en tweede team. Dit jaar doen ook de dames van WSV'30 weer mee, het programma daarvan is op dit moment nog niet bekend. De WSV dames timmeren de laatste jaren flink aan de weg en zijn inmiddels vaste waarde in de 2e klasse. De deelnemende teams zijn dit jaar: Zaandijk 1 en 2, FC Zaandam 1, Fortuna Wormerveer 2, Saenden 2, KFC 2, WSV'30 1 en 2, WSV'30 is er van overtuigd dat zij dit jaar weer aansprekende teams hebben geregeld en dat het een spannend toernooi zal gaan worden.

Het wedstrijdprogramma is zoals gebruikelijk op donderdag- en vrijdagavond om 19.00 uur en de finales vinden plaats op zondag. Aanvang 11.30 en 14.00 uur. WSV'30 nodigt iedereen met een sportief hart uit voor deze sportieve happening waarnaast de sportiviteit, de derde helft zeker weer van de partij zal zijn.

Afbeelding