(Foto: aangeleverd)

Jeugdige muzikanten voor Oostzaanse project-band gezocht

OOSTZAAN – Of je nu trompet, gitaar, blokfluit, keyboard, viool, drums of saxofoon speelt; na de zomer start in Oostzaan een (tijdelijke) nieuwe band voor ALLE muzikanten van 6 t/m 25 jaar. Dus wil jij graag samen muziek maken? Meld je dan nu aan!

In Oostzaan wonen vele muzikanten van jong en oud, en met het muziekonderwijs van tegenwoordig worden dat er ook niet minder. De muzikanten in Oostzaan weten vaak echter maar moeilijk de weg te vinden naar bands en orkesten waar men bijeenkomt om deze fantastische hobby gezamenlijk te beoefenen. Het project Jeugd en Muziek in Oostzaan is hierop het antwoord van nu.

Alle instrumenten en niveaus

Behalve je leeftijd zijn er weinig voorwaarden om te mogen meespelen. Als je 6 t/m 25 jaar bent en bladmuziek kunt lezen dan ben je van harte welkom: dit project is bedoeld voor ieder instrument en ieder niveau. Dus geen fanfare of harmonie, maar een band voor alle muzikanten om samen plezier te hebben.

Zelf kiezen

Verder is er nog niet veel ingevuld, omdat de organisatie dit graag samen met de muzikanten wil doen. Dit betekent concreet dat er eerst samen zal worden bedacht welke muziek je graag wilt spelen en deze wordt vervolgens voor de muzikanten op maat gemaakt, afhankelijk van het niveau. Dus misschien wordt er wel pop, blues, latin, game- en/of filmmuziek gespeeld, of iets dat nog niemand kent. De band heeft ook nog geen naam: deze mogen jullie zelf bedenken.

Wanneer

Vanaf 4 september zal de band wekelijks oefenen op woensdagmiddag van 17:00-17:45 uur in het gebouw van muziekvereniging Excelsior aan de Twiskeweg 103. In november sluit je het project af met een optreden waar ook een andere jeugdband zal spelen; Rata Jazz Kids uit Wormer.

Opgeven

De organisatie van het projectorkest ligt in handen van Crescendo en Excelsior en de jeugdleden van beide verenigingen doen in elk geval mee, wat betekent dat het project sowieso doorgaat. Voor slechts € 30 doe je mee aan het hele project, van Aftrap tot Zelfverzekerd op het podium. Wil jij ook meedoen dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar bandoostzaan@hotmail.com met je naam, instrument en leeftijd. Als je nog twijfelt dan kun je ook bellen naar Hedwig van der Jagt op 075-6842408 om je over de streep te trekken.

Meer berichten