De derde foto is de onthulling van het nieuwe naambord aan de straat.
De derde foto is de onthulling van het nieuwe naambord aan de straat. ((Foto: aangeleverd))

Open Huis Buurthuis de Kolk

ZAANDAM – De vakantie is bijna afgelopen en iedereen maakt zich op voor weer een nieuw seizoen. Buurthuis de Kolk heeft ook weer een vol programma voor de komende maanden samengesteld. Tijdens het Open Huis op zaterdagmiddag 24 augustus wordt dit programma gepresenteerd met mini-workshops voor jong en oud en een nieuw programmaboekje. Daarmee wordt het seizoen dan gelijk op feestelijke en inspirerende wijze geopend.

Mini-workshops

Bij mooi weer is er in de tuin van het buurthuis genoeg bij te praten, maar ook bijzonder is het doorlopende binnenprogramma met mini-workshops. We hebben de docenten van de activiteiten gevraagd om in de verschillende zalen één of twee mini-workshops te geven waaraan iedereen gratis mee kan doen. Een leuke manier om kennis te maken met de activiteiten van het buurthuis. Zo is er bijvoorbeeld yoga en tango (ook voor beginners!), ook is er doorlopend iets te doen in het handwerkatelier. Voor de kinderen uit de buurt zijn er ook verschillende workshops, spelletjes en ze kunnen geschminkt worden.

Rommelmarkt

Binnen in de barruimte zijn tien tafels gereserveerd waarop buurtbewoners hun tweedehands spullen kunnen verkopen. Er is mogelijk nog plek, dus mocht u uit de Rosmolenwijk komen en spulletjes willen verkopen, neem dan contact op via aanmelden@buurthuisdekolk.nl Als u liever rommelmarkten bezoekt, bent u zeker ook van harte welkom.

Eric Teffer, beheerder van Buurthuis de Kolk: "Dit jaar is er geen wijkfeest in de Rosmolenwijk, dus voor je het weet is de zomervakantie afgelopen en naadloos overgegaan in het dagelijkse leven. Maar het is altijd leuk om elkaar voor die tijd nog even te ontmoeten en de vakantieverhalen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje."

Van 13:00 tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom om mee te doen, te ontmoeten, te genieten en om samen het nieuwe seizoen te beginnen.

Meer berichten