Britt Dekker met Ron van Eerden.
Britt Dekker met Ron van Eerden. (Foto: aangeleverd)

Britt Dekker komt naar het Hippisch Gala in Assendelft

ASSENDELFT - Britt Dekker komt zaterdag 7 september aanvang 17.00 uur naar Hippisch Centrum De Delft in Assendelft voor het jaarlijkse Hippisch Gala. Het is eigenaar Ron van Eerden gelukt de mediapersoonlijkheid te strikken. Best bijzonder want met meer dan honderdduizend volgers op social media heeft Britt natuurlijk een hele drukke agenda. Van Eerden is trots: "Het wordt een spectaculaire hippische festijn voor de jeugd. Britt opent het gala in een prachtige koets en gaat jureren en heeft een twee uur durende meet and greet. Het is een groot gala voor jong en oud en de toegang is gratis.

Van eerden vertelt enthousiast: "Het ging helemaal niet vanzelf om Britt naar ons centrum te krijgen. Maar toen ik haar een tijdje terug tijdens een wedstrijd trof heb ik haar meteen goed beetgepakt. Het management heeft laten weten, dat nu ze komt we rekening moeten houden met minimaal duizend bezoekers! Deze beroemde ruiter heeft alleen al op Instagram ruim 120.000 volgers van over de hele wereld!"

Vrij toegankelijk

Speciaal voor het evenement worden nu extra medewerkers ingezet. Het evenement is vrij toegankelijk, dat is iets wat het Hippisch Centrum belangrijk vindt. "Het is een programma voor de jeugd en dus moeten ze allemaal kunnen komen!" Britt is de grote gast tijdens het programma. Ze opent het gala met een prachtig entree met koets en paarden en ze geeft diverse clinics. Aansluitend heeft ze een twee uur durende Meet & greet. De rode loper wordt voor haar uitgerold en iedereen kan haar straks ontmoeten. Zoals elk jaar is er ook een shettencross en is er het onderdeel hoogspringen waarvoor ook Britt de prijzen weer uitreikt. Kinderen met een eigen pony kunnen deelnemen aan de cross en kunnen zich nog tot de dag zelf inschrijven. Ook wordt een carrousel gehouden waar alle startende rijders aan meedoen. Ouders kunnen dan zien hoe goed hun kind al kan rijden.Ter afsluiting van het gala is een presentatie door De Delft zelf, met alle informatie over het nieuwe seizoen en wordt het personeel voorgesteld. De toegang is gratis (parkeren 5 euro). Het volledige programma is te vinden op pagina 9.

Hippisch Centrum De Delft is gelegen aan Akere 6a in Assendelft. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina: Hippisch Centrum De Delft.

Meer berichten