Belangeloos optreden Sandra Swart tijdens benefiet Evean.
Belangeloos optreden Sandra Swart tijdens benefiet Evean. (Foto: Evean Nieuw Groenland)

Warme belangstelling voor benefiet Evean Nieuw Groenland

ZAANDAM - Wethouders Natasja Groothuismink en Songül Mutluer en Wijkmanager bij de gemeente Zaanstad Martine Koppe toonden warme belangstelling voor het benefiet dat Evean Nieuw Groenland vorige week organiseerde ten behoeve van het realiseren van een ontspannings- en snoezelruimte voor (wijk)bewoners.

Vele artiesten traden belangeloos op tijdens het benefietconcert. Er werden optredens gegeven door Glenn de Koning, Erik Beverloo, Emile Baars, Benjamin de Logt, Sandra Swart, rene Rosas, Patrick Goezinnen en Kees van de Stad. Ook de inwendige mens werd verzorgd met een vers gemaakte paella en gesponsorde barbecue.

De wethouders gaven aan locatiemanager Inge Blom aan het geweldig te vinden dat er verbinding en samenwerking is in de wijk, evenals het aantal mensen dat belangeloos meewerkte om het benefiet tot een succes te maken.

Met de opbrengst streeft Evean Nieuw Groenland naar het inrichten van een ontspannings- en snoezelruimte. Er komen nog steeds op dagelijkse basis donaties binnen om dit doel te realiseren. Het was een succesvol benefiet.

Yvette van der Does
Meer berichten