Schitter jij straks op het podium van het Zaantheater?

Algemeen
50- en 60 plussers schitteren op het podium van Zaantheater. Doe mee en ervaar hoe bijzonder dat is!
50- en 60 plussers schitteren op het podium van Zaantheater. Doe mee en ervaar hoe bijzonder dat is! (Foto: Zaantheater)

ZAANDAM - Na het succes van eerdere edities van Zaans Zilver, organiseren FluXus, centrum voor de kunsten en het Zaantheater maandag 30 september een kennismakingsavond voor 50- en 60-plussers. Zaans Zilver is een programma vol zang, muziek, dans en theater-acts en wordt gepresenteerd in de Albert Heijnzaal van het Zaantheater. Een prachtige kans voor Zaankanters om te schitteren op het grote podium.

De show wordt geregisseerd door Peter Valkema, docent bij FluXus: "Leeftijd voegt iets bijzonders toe aan podiumpresentatie; meer gevoel, meer ervaring, meer leven. Voor zo'n show moet natuurlijk gerepeteerd worden en dat gaat ook op een rustiger tempo en met meer persoonlijke aandacht. Het is voor de mensen een grote prestatie om de grote zaal te bespelen en daar bereiden we ze goed op voor."

Sander Buckers, Stadsprogrammeur Zaantheater, voegt hieraan toe: "De rode draad van de voorstelling is de kracht en passie die de deelnemers hebben voor het theater. Op de planken voor een groot publiek. Voor een aantal gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Anderen doen het al sinds jaar en dag. Theater is voor iedereen en voor elke leeftijd. Je bent nooit te oud voor de spotlight! Het gaat bij deze productie om samenwerken en samen een mooie vrolijke en creatieve voorstelling neer te zetten."

Aanmelden

We zijn op zoek naar 60-plussers die een talent hebben op het gebied van muziek maken, zingen en toneelspelen, alleen of in groepsverband. Dit jaar zijn we speciaal op zoek naar dansers (alle stijlen) in de leeftijdscategorie 50-plus. Wil je mee doen aan Zaans Zilver? Kom dan naar de kennismakingsavond. Deze vindt maandag 30 september vanaf 19.00 uur plaats in de kleine zaal van het Zaantheater. Voor meer informatie of aanmelden stuur je vóór 27 september een mail naar Valentina Schreuder via: vschreuder@zaantheater.nl.