Samen zorgen voor de perfecte prothese

Algemeen
Team Kieskunstgebit Olaf Delwig (tandprotheticus) en Eddie Heisterkamp (tandtechnicus) in hun praktijk.
Team Kieskunstgebit Olaf Delwig (tandprotheticus) en Eddie Heisterkamp (tandtechnicus) in hun praktijk. (Foto: Kieskunstgebit)

ZAANDAM - Bent u op zoek naar een oplossing voor uw gebitsprobleem? Neemt u dan plaats! Het team van Kieskunstgebit kan helpen. Zij kijken naar uw situatie en persoonlijke wensen en zullen voor een passende gebitsconstructie zorgen. U kunt zonder verwijzing direct een afspraak bij ze maken. U bent ook altijd welkom voor een gratis check!

Bedrijf in beeld dossier

Op 1 september 2018 opende Kieskunstgebit officieel hun deuren. Midden in de Zaanstreek waar beide eigenaren geboren en getogen zijn. Kieskunstgebit is met trots opgericht door Olaf Delwig(tandprotheticus) en Eddie Heisterkamp (tandtechnicus).

Nieuwe prothese

Een nieuw kunstgebit is een grote verandering: het speelt een belangrijke rol bij het kauwen en spreken. Bovendien zijn kunsttanden erg belangrijk voor het uiterlijk. Tanden zijn immers de eerste blikvanger. Olaf Delwig is gespecialiseerd in het aanmeten van een nieuwe prothese. Hij kijkt goed naar uw situatie en wensen en zal voor een passende gebitsconstructie zorgen.

Tevreden met uw huidige prothese? In veel gevallen kan het huidige gebit ook `rebased` worden. Dit doet Kieskunstgebit als het gebit los begint te zitten maar u nog wel tevreden bent over uw gebit. Uw huidige gebit wordt dan opgevuld, waardoor het weer uitstekend in uw mond past. Kieskunstgebit is er overigens ook voor reparaties, implantaat prothese, partiële prothese en thuisbehandelingen en is gevestigd in Zaandam.

Bereikbaarheid

Bel Kieskunstgebit vandaag nog voor het maken van een afspraak! Ze komen ook aan huis. Alle dagen van 8.00 uur tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar via tel.: 075-6125812. Het adres is Hof van Holland 55 in Zaandam. info@kieskunstgebit.nl www.kieskunstgebit.nl