Wijk Poelenburg komt bijeen om elkaar beter te leren kennen.
Wijk Poelenburg komt bijeen om elkaar beter te leren kennen. ((Foto: aangeleverd))

PLB Kunstroute

ZAANDAM - Zaterdag 28 september bruist de wijk Poelenburg. Actieve buurtbewoners organiseren onder de naam 'PLB doet' de Kunstroute, om elkaar als buurtbewoners beter te leren kennen. Van 12.00 tot 17.00 uur worden op 15 verschillende locaties kunsten vertoond en kun je zelf creatief of sportief meedoen! Ook als je zelf niet in Poelenburg woont!

Wat denk je van schilderen met bijenwas in het Erasmushuis, met lapjes en bierflesdopjes een onderzetter maken bij Dinie Smelser thuis of je eigen pannenkoek bakken bij Inloophuis 1=samen? Bij buurtcentrum Poelenburcht exposeren de Schilderskring Poelenburcht hun werken en Tine Pauwels haar keramiek. Op verschillende plekken zijn er sportieve activiteiten en kun je op adem komen bij een mooi verhaal op de Stadsboerderij Darwinpark. Dit is nog maar een kleine greep uit het programma. Het volledige programma is terug te vinden op de facebookpagina 'PLB doet'.

De officiële opening wordt om 12.00 uur verricht door het koor 'Wereldvrouwen zingen samen' in het Erasmushuis, waar je dan ook een flyer kunt halen met alle informatie.

Meer berichten