Ook dit jaar weer een gezellige burendag in de Vuister.
Ook dit jaar weer een gezellige burendag in de Vuister. ((Foto: aangeleverd))

Nationale Burendag in De Vuister

KOOG AAN DE ZAAN - Buurtcentrum De Vuister, organiseert op zaterdag 28 september van 13.00 tot 17.00 uur, in het kader van de Nationale Burendag, een sporttoernooi. De organisatie en begeleiding van de sportactiviteiten worden verzorgd door de professionals van het Sportbedrijf Zaanstad in samenwerking met de deelnemende sportverenigingen. (Korfbalvereniging KZ en Petanque vereniging Atlantic Boules).

Het toernooi bestaat uit volleyballen, korfballen en jeu de boules. Teams met 4 personen in het veld (en eventuele wisselspelers) spelen gedurende een bepaalde tijd tegen elkaar. De teams kunnen gevarieerd samengesteld worden: jong en oud, man en vrouw, ouders en kinderen. Maar je kunt je ook alleen opgeven, dan stelt de organisatie een team samen.

Daarnaast zullen er een aantal andere activiteiten plaatsvinden en is er ook aan de jongste kinderen gedacht. Zo is er onder andere een springkussen aanwezig.

Op het veld wordt een tent neergezet met zitplaatsen waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Er wordt een bar ingericht en Zaanradio zal de hele middag aanwezig zijn en zorgen voor een gezellig muziekje. Het is natuurlijk erg leuk als de spelers van de verschillende activiteiten aangemoedigd worden. De deelname aan de verschillende activiteiten zijn gratis. Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar tegen een betaling. Er worden ook prijsjes beschikbaar gesteld voor de verschillende sportactiviteiten.

Een perfecte dag voor gezelligheid, sport en spel door en voor jong en oud van Westerkoog. Dé dag om je buren (beter) te leren kennen.

Ondanks dat het deelname aan deze gezellige dag gratis is is het wel van belang dat u zich aanmeldt. Dit kunt u doen door te bellen naar of te bellen of emailen naar de Vuister: 075-6156814 / info@devuister.nl.

Meer berichten