Feestelijke opening Kwartier West

ZAANDAM – Bij Kwartier West vindt zaterdag 28 september de feestelijke opening plaats.

De sfeervolle conceptstore Kwartier West is stiekem al twee maanden geopend, maar nu dat de meeste vakatiegangers terug van weggeweest zijn, geven de enthousiaste Zaanse ondernemers ook nog een openingsfeest.

Kwartier West is een initiatief van Willemien Beudeker, eigenaresse van Zaansch Faam. Er was behoefte aan uitbreiding van de winkel, om meer vintage scandinavische meubels te kunnen vertonen. Toen het pand naast haar winkel vrij kwam is er een samenwerking gestart tussen Zaansch Faam, speelgoedwinkel De Prins op de Erwt, eersteklas tweedehands kledingwinkel HET en de zusjes Veldhuis zorgen samen voor een koffiehoek. Ondertussen hebben meerdere ondernemers zich aangesloten bij Kwartier West. De Plantenkamer, planten met een verhaal; Juul met kinderbadjassen en ansichtkaarten van Jo en Xantha-Iris Vorst en Tussen de Kaften met zorgvuldig geselecteerde tweedehands boeken.

Zaterdag 28 september is het grote feest. De verschillende ondernemers zullen zichzelf presenteren met onder andere workshops, een modehow, koekjes versieren en tussendoor live muziek van Hein Baljet, Lorena, Aura en Evert Valk.

De eerste 150 klanten krijgen een goodybag mee naar huis. Het feest van Kwartier West vindt plaatst van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kwartier West bevindt zich op Westzijde 132 in Zaandam.

Meer berichten