De Veldmuis doet weer mee aan Burendag!

ZAANDAM - 28 September organiseert het Oranjefonds weer de jaarlijkse Burendag. Ook dit jaar weer doet De Veldmuis mee! We maken er deze editie een gezellige klusdag van. Onder het genot van een kopje koffie, thee en een biertje gaan we hard aan de slag. We zorgen dat de dieren er in de winter weer warmpjes bij zitten en dat de wijkboerderij er weer netjes en leuk uitziet en ondertussen leren we elkaar weer beter kennen. Natuurlijk is er ook tijd voor omgang met de dieren en het word heel gezellig.

De wijkboerderij bestaat volledig van donaties en is zeer krap bij kas, dus neem je zelf wat lekkers mee voor de lunch en de borrel? Zo zorgen we er ook voor dat er niet heel veel eten hoeft te worden weggegooid. Wij zorgen voor koffie, thee en wijn.

Kom je ook helpen?

De Veldmuis bestaat sinds 1991, toen het is opgericht in het programma "De Uitdaging" van Angela Groothuizen. Je vindt de kinderboerderij aan Ilpendamstraat 38, Zaandam. Kerndoel van de Wijkboerderij is om een sociale ontmoetingsplek voor de buurt te zijn en zo sociale cohesie te bevorderen. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en met dieren leren omgaan en buurtbewoners ontmoeten elkaar op een ongedwongen manier.

Meer berichten