Zaanse ondernemende vrouwen werken samen tijdens Zaanse Loslaatdag.
Zaanse ondernemende vrouwen werken samen tijdens Zaanse Loslaatdag. ((Foto: aangeleverd))

Ontdek wat loslaten oplevert tijdens de Zaanse Loslaatdag

ZAANDIJK - De Zaanse Loslaatdag vindt zaterdag 5 oktober plaats. Deze dag is gericht op ambitieuze vrouwen die alle ballen hooghouden en behoefte hebben aan tijd voor zichzelf. In het Kreatief Pakhuis in Zaandijk worden verschillende inspirerende workshops gegeven die allemaal in het teken staan van 'loslaten'. Twaalf Zaanse ondernemers werken nauw samen om deze bijzondere dag te organiseren.

'Ontdek wat loslaten oplevert'

De tweede editie van de Zaanse Loslaatdag is onderdeel van de Landelijke Loslaatdag die al sinds 2012 wordt gehouden. Organisator Marianne Winter: "Het draait zaterdag 5 oktober om zowel letterlijk als figuurlijk loslaten; je neemt afstand van je spullen én van de belemmerende ideeën en overtuigingen in je hoofd. Daardoor ontstaat ruimte en ontdek je de rijkdom van eenvoud."

Professional organiser Marianne Winter van MARY regelt het wel .nl® en coach Sylvia Heistek van De Succeswinkel zijn twee enthousiaste drijvende krachten achter het evenement. "In het dagelijks leven komt er steeds meer op je af. Dat veroorzaakt stress. Tijdens de Zaanse Loslaatdag kun je ontdekken wat je echt belangrijk vindt. Hierdoor ervaar je meer rust en voldoening."

De Zaanse Loslaatdag begint met een ontspannen brunch, aansluitend kan elke deelnemer drie inspirerende workshops naar keuze volgen. De dag wordt afgesloten met een borrel met uitzicht op de Zaanse Schans. Meer informatie via: zaanseloslaatdag.nl.

Yvette van der Does
Meer berichten