The Royal National Ballet Company. (Foto: Wim Lanser)

Magic of Georgia in Zaantheater

ZAANDAM – The Royal National Ballet Company van Georgië presenteert 'Magic of Georgia', dé danssensatie uit de Kaukasus. Georgische folklore en klassieke dans worden schijnbaar moeiteloos gecombineerd met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek. Te zien op woensdag 13 november in het Zaantheater.

De vrouwen lijken haast over het podium te zweven en de mannen blinken uit in acrobatische sprongen, om van de talloze kleurrijke kostuums nog maar niet te spreken. Met meer dan tien kostuumwisselingen komen alle traditionele stijlen uit de Kaukasus aan bod en komt het roemruchte verleden van het trotse Georgië met haar vermaarde Koningen (en Koninginnen) weer tot leven.

Dansspektakel

Met maar liefst 32 dansers op de bühne staat 'Magic of Georgia' garant voor een avondvullend dansspektakel met eindeloze hoeveelheden kostuums en authentieke Georgische muziek die speciaal voor deze show is samengesteld.

'Magic of Georgia' begint om 20.15 uur.

Kaarten (vanaf € 19,30, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via telefoonnummer 075- 6 555 333.

Meer berichten