De vorige veiling was een groot succes en bracht € 6000,- op. (Foto: aangeleverd)

Veiling voor goede doel bij café De Melterij

WORMERVEER - Café De Melterij aan de Wandelweg 76 verzorgt op zaterdag 16 november voor de tiende keer een veiling voor Stichting Opkikker.

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Lichtpuntjes zijn in zo'n situatie van groot belang. Stichting Opkikker verrast meer dan tweeduizend keer per jaar niet alleen het zieke kind maar ook papa, mama, broertjes en zusjes met een onvergetelijke Opkikkerdag vol ontspanning en plezier. De stichting is wat haar inkomsten betreft grotendeels afhankelijk van sponsoring en donaties en hulp van honderden vrijwilligers.

De vorige veiling was een groot succes en bracht € 6000,- op. Bezoekers van De Melterij en winkels en bedrijven uit de buurt hebben inmiddels weer veel gedoneerd. Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker, houdt een korte inleiding. De avond wordt, wederom geheel belangeloos, van muzikale intermezzo's voorzien door zangersduo Peter & Arie. Aanvang 20.00 uur.

Meer berichten