Krista Peereboom helpt u persoonlijk in haar winkel Belles Dentelles.

Belles Dentelles is jarig en trakteert!

KROMMENIE – De feestdagen is de beste tijd voor Belles Dentelles. Omdat de nieuwste lingerie en sportbadpakken dan weer in de winkel hangen en eigenaresse Krista Peereboom traditiegetrouw de verjaardag van de speciaalzaak viert met kortingsacties en cadeaus. De collectie is dit jaar met nog eens 30% uitgebreid, een goede reden om tijdens het actieweekend van 22 t/m 24 november binnen te stappen.

De lingeriespeciaalzaak zit alweer twee jaar in de Zuiderhoofdstraat en dat bevalt goed. Steeds meer klanten weten Krista te vinden voor de perfecte maatvoering en betrouwbare kwaliteit.  Krista weet dat haar branche niet stil heeft gezeten. Ze ziet veel verbeteringen op het gebied van de techniek: betere pasvorm, zachtere materialen, meer kleurkeuze. Je kunt tegenwoordig echt niet meer aankomen met de standaard cupmaten 75 A tot en met 85 D. Elke vrouw is uniek. "Vroeger ging de cupmaat tot dubbel D", legt Krista uit. "Had je een afwijkende maat, dan had je gewoon pech. Dat is nog steeds wel zo in bepaalde winkels maar niet bij mij. Ik koop heel gericht in voor mijn klanten, ik onthoud hun maten en weet wat ze mooi vinden. Ik bedien elke vrouw van elke leeftijd. Of ze nu een hele smalle taille (bijvoorbeeld omvang 60) heeft of juist grote borsten, ik heb alle maten in huis. Op zoek gaan naar de perfecte bh voor is voor mij echt een sport, het resultaat is een zeer tevreden klant."

Klanten komen terug

Klanten die eenmaal bij Krista hebben geshopt komen bijna altijd bij haar terug. Ze weet dan in de meeste gevallen nog precies wat de dame in kwestie goed staat. "Dan wijzen ze naar een nieuw item en dan roep ik 'inderdaad een hele mooie bh, maar niet voor jou!' .Dan pak ik een passend alternatief dat wel goed staat." Zo voorkom je een dure miskoop. "Ik heb pas geleden nieuwe leveranciers gevonden voor de allergrootste cupmaten t/m maat 110 L. Ik verkoop zelfs beugelloze bh's in de maat 110 N. Alles aan deze bh's is goed want er is de laatste jaren zoveel technisch verbeterd."

100 goodiebags

Natuurlijk verkoopt Belles Dentelles ook pikante lingerie, een leuk cadeau-idee voor de feestdagen.  Krista verkoopt dit op een bescheiden manier. "Klanten kunnen mij er gewoon om vragen als ze in de winkel zijn. Het valt Krista op dat ze ook steeds meer klanten van buiten Krommenie in haar winkel ontvangt. Belles Dentelles begint echt een begrip te worden. Het Catwalkevent waar ze afgelopen zomer mede-initiatiefnemer was werd een groot succes.

Belles Dentelles is eigenlijk niet meer weg te denken uit Krommenie. Dit wil Krista dan ook graag met u vieren in het weekend van vrijdag 22 t/m zondag 24 november. Ze pakt dan heel groot uit. De 100 goodiebags die ze dan gaat weggeven worden nu al voorbereid. Ook krijgen klanten bij bestedingen vanaf 100 euro mooie cadeaus bij hun aankopen. Van poederpuffs tot  grote flessen bodywash of oogschaduwkits. Zondag 24 november worden ook mannen getrakteerd. Zij krijgen bij aankoop van bijvoorbeeld een mooi lingeriesetje voor hun geliefde een herenparfum cadeau. Verder is er een loterij met verrassingen van Krista's leveranciers. "Wat precies verloot gaat worden blijft nog even een verrassing", besluit Krista.

Luscious Bakery

En wie jarig is trakteert natuurlijk ook op taart. Speciaal voor het tweejarig bestaan van Belles Dentelles bakt patissier Joan Simpson van Luscious Bakery negentig overheerlijke cupcakes. Krista en Joan maken toekomstplannen voor hun winkelstraat. Samen met de andere winkeliers van winkeliersvereniging Doka gaan ze de komende tijd het winkelend publiek verrassen met diverse leuke acties. Per 1 december gaat Luscious Bakery naast de verkoop van het Amerikaanse en Caraïbische signature gebak ook verschillende soorten High Tea's geven op zondagen. De winkel is nog maar net geopend, maar de Zaankanters die het gebak hebben geproefd vinden het een 'ontdekking' .

Joan: "Toen ik via mijn makelaar dit pand ontdekte was ik meteen verliefd. Met een paar kleine ingrepen kon ik meteen open. Krommenie is een prachtig dorp. Ik heb al tegen mijn man gezegd 'Als deze winkel net zo goed gaat lopen als onze winkel in Amsterdam-Zuidoost, verhuizen we naar de Zaanstreek'. 'Luscious' staat voor smakelijk en lekker: ambachtelijke taarten naar authentiek grootmoeders recept. Alle lekkernijen, ook exotische broodjes en verse juices worden dagelijks door Joan vers bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.  Zoekt u een taart voor een bijzondere gelegenheid? Luscious Bakery bespreekt graag de mogelijkheden met u! De patisserie vindt u aan Vlietsend 51 in Krommenie. Open van maandag t/m zaterdag 10.00 tot 18.00 uur. Tel.: 075-2047015. Kijk ook op Instagram en Facebook: Luscious Bakery.

Gratis genieten

Kom gratis en zolang de voorraad strekt genieten van de heerlijke cupcakes van Luscious Bakery. Belles Dentelles trakteert tijdens het laatste weekend van november. Zuiderhoofdstraat 2b is open op vrijdag 22 november en zaterdag 23 november van 9.00 uur tot 17.00 uur en zondag 24 november van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op instagram en Facebook. www.de-lingerie-groothandel.nl.

Redactie
Meer berichten