The Merry Christmas Show in De Vermaning.
The Merry Christmas Show in De Vermaning. ((Foto: aangeleverd))

The Merry Christmas Show

WORMERVEER - The Merry Christmas Show is een echte familie kerstshow gepresenteerd door Margriet Eshuijs. Alles wat het kerstfeest zo leuk maakt beleef je in een paar warme vrolijke uurtjes. Een groot Kerstkoor neemt je mee naar zoete herinneringen en verre landen.

De Kerstkids zingen de liedjes van Bieber en Rihanna, er is een Nachtmis met samenzang voor iedereen met het kerkorgel en een Kerstkwis met leuke prijsjes. Ineens zit je midden in de musical Annie en ook het verhaal van Scrooge wordt verteld. Je fantasie wordt geprikkeld door een dansend sneeuwpopje, een uitgelaten rendiertje en een stralend kerstboompje. Bij The Merry Christmas Show hoort ook elkaar kussen onder de mistletoe en iemand uit het publiek gaat naar huis met een heerlijke kerstkalkoen van Slagerij Schoen. Het fantastische Dickens decor van de show is die mooie Vermaning in Wormerveer uit 1831. Medewerkers, Margriet Eshuijs Kerstkoor, Majanka Fröhlich's Kerstkids Florie, Maud, Kyra, Lux, Janine en Mijs, Kimberley van den Nieuwendijk zang, Co Vergouwen zang, piano en orgel.

The Merry Christmas Show is op zaterdagavond 21 december en zondagmiddag 22 december. De aanvang op zaterdag is om 19.30 uur en op zondag om 14.30 uur.

Entree € 15,00 inclusief consumptie. De Vermaning, Zaanweg 57, Wormerveer. Reserveren kan via themerrychristmasshow@gmail.com en facebook.com/themerrychristmasshow.

Meer berichten