Schilderijen van de Krommeniedijk, gemaakt door Tini de Groot.
Schilderijen van de Krommeniedijk, gemaakt door Tini de Groot. ((Foto: aangeleverd))

Winter lichtjes wandeling Krommeniedijk

KROMMENIE - Dorpshuis "de Horn" en de kerk van Krommeniedijk organiseren op zaterdag 21 december een winter lichtjes wandeling.

Route

Tussen 17.30 en 19.00 uur wordt er gestart met een welkomstdrankje op de Uitweg 104. Hier kunt u een strippenkaart kopen waarmee langs de route allerlei lekkere drankjes en hapjes zijn te krijgen. Vooraf eten hoeft dus niet. De laatste stop is op de terugweg in het dorpshuis. De route wordt weer opgeluisterd door verschillende muziek en zanggroepen. Voor de kinderen zijn er ook leuke dingen te doen.

Kosten

Strippenkaarten kosten na reservering slechts € 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Gelukkig kunnen we de prijs nog steeds laag houden door de vele sponsors die ons steunen. Wandel gezellig mee en zorg dat u ook zelf feestelijk verlicht bent.

Reserveren

Reserveren kan tot en met 15 december via kerkvankrommeniedijk@live.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, het aantal volwassenen en kinderen. Dan liggen de strippenkaarten op 21 december voor u klaar.

Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar Krommeniedijk, want parkeren is lastig. Het hele dorp zal feestelijk verlicht zijn, de dorpsbewoners doen hun best om het zo feestelijk mogelijk te maken.

Meer berichten