(Stockfoto)

Kerstbroden tegen eenzaamheid

ZAANSTREEK - Het Arie Lemsfonds houdt een kerstbrodenactie waarmee Inloophuis 1 is samen en Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek worden gesteund. Beide organisaties halen mensen uit hun isolement en zorgen ook rond deze feestdagen voor wat gezelligheid.

Het Arie Lemsfonds helpt zo de eenzaamheid te bestrijden, want niemand wil toch eenzaam zijn. Het fonds steunt initiatieven in de Zaanstreek. In aanmerking komen initiatieven die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken en die in de geest van de vroegere PvdA-burgemeester van Zaanstad, Arie Lems, zijn. Verbindend, geen onderscheid van rangen en standen, de dialoog benutten en idealisme zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Kerstbrood
Uiteraard is een kerstbrood te bestellen voor eigen consumptie, maar geheel in de lijn en doelstelling van Arie Lems is het ook een goed idee iemand verrassen met een kerstbrood. Dat kunnen familie en vrienden zijn, maar ook iemand in de eigen omgeving. De kerstbroden worden gebakken door Bakkerij Lex Brakenhoff die bijdraagt door een flinke korting per kerstbrood te verschaffen. Bestellen kan tot en met 12 december via http://bit.ly/kerstbroodactie en het overmaken van €10.- per kerstbrood op banknummer NL95 RABO 0323422535 t.n.v. Arie Lemsfonds onder vermelding van kerstbrood.

De bestelling wordt van vrijdag 20 tot en met dinsdag 24 december thuis afgeleverd, of bij afwezigheid bij de buren. Bedrijven kunnen kerstbroden bestellen voor hun personeel. De aflevering daarvan vindt in de week vóór kerst plaats.

Wie meer wil weten over het Arie Lemsfonds of helpen bij het ondersteunen van de geselecteerde projecten kijk dan op www.arielemsfonds.nl.

Meer berichten