Drukte tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2019. (Foto: Dirk Karten)

Nieuwjaarsreceptie zakenclubs en gemeente

ZAANSTREEK – Een zakenmeeting waarin het bondgenootschap in de gemeente Zaanstad wordt gevierd en vooruit wordt geblikt op wat er in het nieuwe jaar op ons afkomt: dat staat onder meer op het menu van de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 14 januari 2020.

Ondernemers, inwoners, woningcorporaties, sportverenigingen, zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties; samen maken ze Zaanstad. Het is dan ook niet voor niets dat de gemeente Zaanstad de handen ineen heeft geslagen met de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland, de Junior Kamer Zaanstreek en vrouwennetwerk ZaanLinQ om gezamenlijk de nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren. Traditioneel bovendien een sterk netwerkmoment in een ontspannen setting.

Nieuwjaarsspeech

De meeting begint om 15.30 uur en speelt zich dit jaar af in de foyer van het Zaantheater. Om 16.30 uur vindt een kort programma plaats in de grote zaal. Daarin zal burgemeester Jan Hamming een nieuwjaar speech houden. De Zaanse cabaretier Rayen Panday zal zijn kijk op Zaanstad op geheel eigen wijze naar voren brengen.

Hierna kunnen de bezoekers elkaar onder het genot van een hapje en een drankje en proosten op een geslaagd zakelijk 2020. Tijdens de bijeenkomst is er ook aandacht voor de activiteiten die de Junior Kamer Zaanstreek in 2020 organiseert rond het thema Jongeren en Eenzaamheid. De bijeenkomst eindigt om 19.00 uur.

De toegang is gratis voor leden van De Corner, de Maatschappij, de Junior Kamer en ZaanLinQ. In verband met de organisatie is het wel noodzakelijk voor 2 januari aan te melden bij de gemeente Zaanstad. Dit kan via: https://bitly.nl/rnzoP Mail bij vragen: uitnodigingkabinet@zaanstad.nl

Meer berichten