Samen met wethouder kerst vieren

Algemeen
Swingen bij de voorstelling Top 2000 Live in het Zaantheater.
Swingen bij de voorstelling Top 2000 Live in het Zaantheater. (Foto: Top 2000 Live)

ZAANDAM – Wethouder Songül Mutluer en directeur van het Zaantheater Angelique Finkers ontvangen op Tweede Kerstdag alleengaanden die graag naar het theater gaan maar er tegenop zien om alleen op stap te gaan.

Op donderdag 26 december kunnen alleengaanden samen met beide dames naar de voorstelling Crazy! van de Top 2000 Live Band, om met elkaar te genieten van het ultieme Top 2000-gevoel. Een muzikaal feest dat extra feestelijk wordt door 'samen alleen' naar het theater te gaan. Aanvang 15.00 uur.

Speciaal op Tweede Kerstdag zitten gastvrouwen Songül Mutluer en Angelique Finkers vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling in de foyer klaar met thee, koffie en iets lekkers. De zitplaats voor de voorstelling boekt de bezoeker van te voren. Zo kan men zelf bepalen welke plek en rang (entreeprijs) de voorkeur heeft.

Top 2000 café

In de pauze en na afloop komen alle Salongasten bij elkaar om te genieten van elkaars gezelschap, verhalen en herinneringen die oude hits hebben doen opborrelen. Na de voorstelling wordt de foyer omgetoverd tot een Top 2000 Grand Café waar het mogelijk is samen wat te eten. Reserveren voor Songül's Samen Uit Salon is noodzakelijk. Deelname aan de Salon is gratis. Het eigen entreekaartje, inclusief pauzedrankje, moet wel worden afgerekend. Het Zaantheater zorgt voor een smakelijke ontvangst en een gezellige kerstmiddag in fijn gezelschap.

Bezoekers met een kaartje voor de Top 2000 Live haken aan bij de Samen Uit Salon bij de ronde bank in de foyer. Kaarten bestellen via www.zaantheater.nl of via de kassa van het Zaantheater. Geef bij het boeken aan gebruik te willen maken van de Samen Uit Salon en het diner.