Topvolleybal. (Foto: Eric Visch)

Clinic bij Zaanstad voor talentvolle en ambitieuze spelers

ZAANSTAD - Alle talentvolle spelers van 15-21 jaar zijn op zondag 19 januari van harte welkom bij een clinic bij eredivisievereniging Zaanstad. Onder leiding van de trainers Sandor Rieuwers, Derk de Saegher en spelers van Zaanstad-heren-1 maak je kennis met topvolleybal op het hoogste niveau in Nederland: de eredivisie. Staf en spelers bieden een compleet programma en laten zien wat het betekent om in de eredivisie te spelen.

Het programma bestaat uit verschillende baltrainingsvormen, krachttraining en informatie over sportvoeding, tactische videoanalyse en hoe de organisatie eruit ziet. Er wordt gekeken of de club aan deze clinic een passend vervolg kan geven in het kader van de Rabobank Talententraining. Sowieso worden alle deelnemers van harte uitgenodigd om de eredivisiewedstrijd Zaanstad-Draisma Dynamo zaterdag 1 februari bij te wonen. Er wordt dan een apart deel van de tribune vrijgehouden en de toegang is voor deelnemers aan de clinic gratis.

Wie zien de organisatoren graag naar de clinic komen? Dat kunnen Jongens-A spelers zijn uitkomend in de hoofd-/topklasse en spelers tussen de 15 en 21 jaar uitkomend in een divisieteam. Ook kan het zijn dat je wel talent denkt te hebben, als 'eenling' bij je club er bovenuit steekt en zeer gemotiveerd bent.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via het formulier op de website uiterlijk vrijdag 17 januari. De clinic begint zondag 19 januari om 12.00 uur en duurt twee uur. De locatie is Topsportcentrum De Koog in Koog a/d Zaan. Deelname aan de clinic is gratis. Publiek is ook van harte welkom.

Meer berichten