(Foto: aangeleverd)

Clinic bij FCZSW voor ambitieuze en talentvolle speelsters

KOOG AAN DE ZAAN - Op zondagmiddag 26 januari zijn alle ambitieuze en talentvolle speelsters van veertien tot twintig jaar van harte welkom bij de eerste clinic die georganiseerd wordt door zaalvoetbalvereniging FCZSW.

Onder leiding van ervaren trainers en spelers kan de jeugd kennismaken met zaalvoetbal op topniveau. Staf en begeleiding bieden een compleet programma en zullen laten zien wat het betekent om op het hoogste niveau te trainen en te spelen. Het programma bestaat uit diverse oefenvormen waarbij iedereen kan wennen aan de opwindende sport die zaalvoetbal (of futsal) heet.

Het is de bedoeling van FCZSW om deze clinic een passend vervolg te geven en uiteindelijk vanuit deze talententrainingen een selectieprocedure te beginnen. Sowieso nodigen we alle deelneemsters van harte uit om dan een eredivisiewedstrijd bij te wonen zodat iedereen kan zien wat het niveau is. Deelname aan de clinic is uiteraard gratis.

Het is in eerste instantie niet belangrijk op welk niveau er wordt gespeeld. Wel dat er zelf de ambitie is om je te ontwikkelen als speelster. De club ziet speelsters graag verschijnen voor wie zelf denkt voldoende talent te hebben en de juiste motivatie. 

Erbij zijn?

Meld je dan aan via info@fczsw.nl uiterlijk voor maandag 20 januari. Reageren via social media kan natuurlijk ook. De clinic begint zondag 26 januari om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. De locatie is  Topsportcentrum De Koog aan de Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan. Publiek is van harte welkom. Meer informatie op www.fczsw.nl. Vragen over de clinic? Stuur dan een mail naar info@fczsw.nl of een privé-bericht via Facebook of Instagram.

Meer berichten