Charlotte de Lange treedt op met haar bijzondere zelfgemaakte poppen. (Foto: aangeleverd)

'Stinkie Hond' in De Pelikaan

KROMMENIE - In Buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185a in Krommenie (achter de Bieb) speelt poppentheater De Vliegende Koffer zondag 19 januari een speciale voorstelling voor de hele familie vanaf twee jaar. De Vliegende Koffer is een reizend poppentheater dat beeldende voorstellingen maakt voor mensen van 2 tot 112 jaar.

Charlotte de Lange van De Vliegende Koffer speelt altijd zichtbaar voor het publiek en weet haar publiek mee te voeren in de magie van het verhaal. Haar zelfgemaakte poppen, haar stemgebruik en de manipulatie van de poppen maakt haar tot een talentvolle Nederlandse poppenspeelster.

Eén van de talenten van Charlotte de Lange is dat zij met een simpel decor en figuren kinderen weet mee te nemen in een verhaal. In Stinkie Hond, een grappige woordarme voorstelling, mogen kinderen met haar mee op avontuur. De voorstelling is een eigen vertelling die vanaf januari 2020 het gehele seizoen wordt gespeeld. 
De voorstelling past goed bij de Nationale Voorleesdagen 2020 en het Prentenboek van het jaar Moppereend, waarin Eend Hond ontmoet, die een gat graaft. Stinkie Hond, de hond van Charlotte, is namelijk kampioen gaten graven! 

De voorstelling begint om 14.00 uur en de toegang is € 3,50 voor kinderen en € 5,- voor volwassenen. 

Meer berichten