Theatergroep MIO.
Theatergroep MIO. ((Foto: MIO))

Toneelgroep MIO in de Zuidervermaning Westzaan

WESTZAAN - Theatergroep MIO staat zaterdag 18 en zondag 19 januari op de bühne van de Zuidervermaning, Zuideinde 233 in Westzaan. Onder aanvoering van regisseur Tom Willems spelen ze de voorstelling Finisage.

Vijf jaar geleden ontmoetten de gezusters Van der Gier elkaar na lange tijd om de erfenis van hun overleden vader te regelen. Daarna hebben ze elkaar niet meer gezien.

Hun levens zijn door de erfenis drastisch veranderd, maar alle vier zijn ze op hun eigen manier de kunst ingegaan. Op uitnodiging van hun vaders advocaat ontmoeten ze elkaar nu weer bij de Finissage (laatste dag) van een expositie in de Zuidervermaning in Westzaan. Waarom is een raadsel voor de zussen. Maar zitten ze er eigenlijk wel op te wachten om elkaar weer ontmoeten? En om al dat oude zeer weer op te rakelen?

Expositie

Gelukkig zijn er de kunstwerken om het over te hebben, want onderdeel van de voorstelling is een heuse expositie van het werk van Frank 't Hart, Cecile Daems, Josine van Os, Ellis Scheer, Hanneke Kruijver, Carmen Luijt, Agnes Lit en Rene Koops. Els de Jong, Ellen Vermeulen, Margaret Tromp-Hoope en Ellen Boot zijn spelers in dit stuk.

Speeldata

Meer berichten