De watertoren is het onderkomen voor een bijeenkomst met impact.
De watertoren is het onderkomen voor een bijeenkomst met impact. ((Foto: Dirk Karten))

Toffe verhalen in watertoren: IMPACT-event

ASSENDELFT – De Zaanse onderneemster Martine van den Hoed houdt op 20 maart het IMPACT-event. Dit vindt plaats op de tiende verdieping van de watertoren, Communicatieweg Oost 12 in Assendelft. Tijdens het event staan toffe verhalen van de IMPACT-makers centraal.

"Daarmee bedoelen we mensen die niet kiezen voor de makkelijke weg en zich elke dag inzetten om hun bedrijf of organisatie in beweging te brengen. Omdat ze geloven dat het anders kan en misschien ook wel anders moet", aldus de initiatiefneemster. "Zo'n IMPACT-maker is Joost Kroese van de Politie. Hij is één van de initiatiefnemers van The Blue Movement, een beweging binnen de politie die de organisatie van binnenuit mooier wil maken. Met de nodige lef en met vallen en opstaan hebben zij al veel weten te bereiken. Ik ben onwijs trots dat hij aanwezig is en ons daar meer over gaat vertellen."

Interactief

De interactieve dialoog wordt begeleid door 'dagverlichter' Lisa Peters. De organisatie is in handen van the UP movement. Het is de missie van oprichtster Martine van den Hoed om bedrijven te helpen aan een 'nieuw normaal' waarbij teams en bedrijven veel beter zijn uitgerust om de uitdagingen waar ze middenin zitten aan te kunnen.

"We zitten op zoveel vlakken in een transitie. Denk onder meer aan klimaat en alle technologische ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen gaan heel snel. Hoe zorg je dat je als bedrijf gas kunt blijven geven in al deze dynamiek zonder dat je vertraagt? En hoe zorg je dat je team is uitgerust om met al die uitdagingen aan te gaan. Dat staat centraal op 20 maart." Wie een 'impactmaker' is in het bedrijf en wil sparren met andere impactmaker of ondernemer is en inspiratie zoekt om met het team meer impact te maken is van harte uitgenodigd op het event. Er zijn geen kosten verbonden aan het event.

Wie wil deelnemen, kan een mail sturen naar: contact@theupmovement.nl Het event duurt van 15.30 tot 19.00 uur.

Meer berichten