De aanwezigen leden waren zeer positief over de nieuwe naam. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe naam BIA/Zaandelta onthuld: Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid

ZAANDAM - Tijdens de recent gehouden drukbezochte nieuwjaarsreceptie van BIA/Zaandelta is de nieuwe naam gelanceerd van de fusievereniging; Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid, kortweg OVZZ.

Onder luid gejuich trokken Herm Nieste, Rob Smits en wethouder Hans Krieger bovenaan de bekende rode trap van het Zuiderzeecollege aan het koord om de naam te onthullen. Met de nieuwe naam Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid, kortweg OVZZ, luidt de vereniging een nieuw tijdperk in. Krachtig naar de omgeving en stakeholders, duidelijk naar en voor de leden, dat is waar OVZZ voor staat aldus de initiatiefnemers.

Studenten van het Zuiderzeecollege hadden de begeleiding bij zaken als parkeren, catering en ontvangst. Mia de Graaf, afdelingsleider beroepsgericht op het Zuiderzeecollege, benadrukt in de presentatie het belang van de koppeling van de studenten aan de praktijk en de positieve benadering. Wethouder Krieger sprak namens gemeente Zaanstad de aanwezigen toe en benadrukte het belang van samenwerking. Daarnaast reikte hij namens OVZZ de nieuwjaarscheque uit aan Marten van der Tuijl, vice-voorzitter van Stichting Leergeld Zaanstad. Deze stichting maakt het onder andere mogelijk dat kinderen uit minima-gezinnen mee kunnen op schoolreisje.

Meer berichten