Organisatie, deelnemers, wethouder en winnaar Zaanse Zakenvrouw 2019 Floor Kliffen op het podium (Foto: Dirk Karten)

Inschrijving tiende editie Zaanse Zakenvrouw geopend

ZAANSTAD - Voor de tiende keer organiseert ZaanLinQ de Verkiezing van Zaanse Zakenvrouw. Op dinsdag 16 juni wordt bekend gemaakt wie verkozen is tot beste vrouwelijke onderneemster van Zaanstad. Dit zal gebeuren tijdens het inspirerende ZaanLinQ Event in het Zaantheater. Dat gaat op 16 juni plaatsvinden. Het nomineren is nu begonnen.

ZaanLinQ voorzitter Petra Derlagen laat weten: "We kunnen nu alvast verklappen dat er weer een bekende Nederlander gastvrouw is tijdens het ZaanLinQ Event. En ook hebben we weer een bijzondere spreker. Die kent iedereen! Iedereen die denkt kans te maken op de titel Zaanse Zakenvrouw 2020 nodigen we van harte uit om zich aan te melden."

Criteria

Een Zaanse Zakenvrouw moet wel voldoen aan de volgende criteria:

- Je bent een vrouw,

- Jouw bedrijf is in de Zaanstreek gevestigd,

- Jouw bedrijf bestaat langer dan drie jaar,

- De laatste twee jaar is afgesloten met een positief resultaat.

Je hoeft geen deelnemer (lid) bij ZaanLinQ te zijn om kans te maken op de titel. Zakenvrouwen zonder personeel of met personeel, iedereen kan zich aanmelden. Het is ook mogelijk iemand te nomineren. Dat kan via het sturen van een mail naar voorzitter@zaanlinq.nl. Dit is ook het adres voor het krijgen van antwoorden op prangende vragen.

Meer berichten